Spillinformasjon

3.5 / 5 (47747 stemmer)
Beskrivelse
Gorillaz Tiles er et brettspill som minner om mah-jong. Prøv å fjerne alle brikkene. Trykk på de som er like og prøv å lage nye kombinasjoner for å tjene opp bomber. Hvert nye nivå har en ekstra brikkedesign, så spillet blir stadig vanskeligere.

Slik spiller du Gorillaz Tiles
Brettet er dekket av to lag brikker med bilder av bandet Gorillaz. Målet er å fjerne alle. Trykk på kombinasjoner av to eller flere brikker som ligger ved siden av hverandre. Disse brikkene forsvinner fra brettet. Hvis du lager en åpning, faller brikkene ovenfor ned og fyller den. Brikkene glir også til venstre hvis en kolonne fjernes helt.

Brikkene forsvinner også hvis to like lander oppå eller ved siden av hverandre. Kjedereaksjoner gir spilleren en halv bombe. Hvis det ikke er flere kombinasjoner å trykke på, kan spilleren bruke disse bombene til å sprenge bort de gjenværende brikkene.

Strategitips for Gorillaz Tiles
Bomber blir stadig viktigere mot slutten av hver runde, særlig på det siste av spillets tre nivåer. Derfor er det viktig å spare opp så mange du kan. Se nøye etter kombinasjoner som vil forårsake en kjedereaskjon, særlig nederst på brettet.

Det første nivået er den beste muligheten til å spare mange bomber, og du kan ta alle gjenværende bomber med deg til de neste nivåene. Hvis du ikke behøver å bruke en bombe, kan du prøve å sprenge de brikkene som gir minst en halv bombe tilbake.

Hvem er Gorillaz?
Gorillaz er et virtuelt band skapt av kunstneren Jamie Hewlett og musikeren Damon Albarn, frontmannen i rockebandet Blur. All medlemmene i bandet er animasjonsfigurer. De er vokalist 2-D (med stemmen til Albarn), bassgitarist Murdoc Niccals, trommeslager Russel Hobbs og gitarist og keyboardist Noodle.

Utgivelsesdato
Denne HTML5-versjonen av spillet ble publisert i april 2017, men den opprinnelige Flash-versjonen av Gorillaz: Tiles of the Unexpected kom ut i juni 2008.

Utvikler
Gorillaz Tiles ble laget av Agame.
Styring
Bruk musen din

Gorillaz Tiles Walkthrough

Ingen video ble funnet.