Spillinformasjon

3.5 / 5 (38485 stemmer)
Beskrivelse
Mahjong Connect er et brettspill som også er kjent under navnet MahJongCon, Shisen-Sho eller Nikakudori. Det er en variant av Mahjong Solitaire. Fjern brikkene fra brettet ved å kople sammen matchende par.

Slik spiller man Mahjong Connect
Målet er å fullføre hvert av de 12 nivåene før tiden er ute. For å fjerne brikkene kan du kople sammen identiske par. Men du kan ikke velge vilkårlige brikker. Parene kan bare koples sammen hvis du kan trekke en linje mellom dem. Denne linjen kan ikke ha flere enn to 90-graders svinger, og den kan ikke gå gjennom andre brikker.

Mahjong Connect-strategi
I motsetning til tradisjonell Mahjong er denne versjonen lagd for å spilles alene. Det benytter de tradisjonelle brikkene, som sirkler, bambus og skrifttegn. For å fjerne brikkene, kan du jobbe deg rundt kantene av oppsettet og lete etter matchende brikker som er plassert rett ved siden av hverandre. Hvis du blir sittende fast, kan du bruke ett av de 5 tipsene dine for å finne fram til neste trekk.

Utgivelsesdato
Den opprinnelige Flash-versjonen av dette spillet dukket første gang opp på nettet i mai 2009. Denne HTML5 mobilkompatible versjonen ble utgitt i april 2017.

Utvikler
Den opprinnelige Flash-versjonen av Mahjong Connect ble skapt av Front Network, og HTML5-versjonen er utgitt av Azerion.
Styring
Bruk musen din

Mahjong Connect Walkthrough

Ingen video ble funnet.