Spillinformasjon

3.5 / 5 (24210 stemmer)
Beskrivelse
Spider Solitaire er et klassisk kortspill fra slutten av 1940-tallet. Du kan spille Spider med én, to eller fire farger. Sorter kortene i synkende rekkefølge og prøv å matche dem etter farge. Fullførte farger vil forsvinne fra tablået. Kan du fjerne alle kortene?

Hvordan spiller du Spider Solitaire?
I dette Solitaire-spillet utgjør ti rader med kort tablået. Det øverste kortet legges på bordet med forsiden opp, alle de andre kortene snus med forsiden ned. Målet er å fjerne alle kortene fra bordet.

Hvordan flytter du kort i Spider Solitaire?
Spilleren kan flytte kortene ved å trykke eller klikke for å velge dem. Dra kortet til en annen kolonne for å stable det på toppen. Kortene må stables i synkende rekkefølge (fra høy til lav), som starter med kongen og slutter med ess. Du kan ikke hoppe over noen tall!

For å stable kortene oppå hverandre er det bare antallet som betyr noe – du kan blande alle fargene. Dette betyr at du kan lage sekvenser som ruter seks – hjerter fem – spar fire. I motsetning til Klondike Solitaire, trenger du ikke å veksle mellom de røde og svarte fargene.

Hvis det er mulig, er det imidlertid best å stable kortene etter farge. Du kan plukke opp flere kort på en gang, så lenge fargen stemmer overens og nummersekvensen er komplett. Så du kan plukke opp et sett med 6 - 5 - 4 alle ruter ved å trykke på de seks og dra stabelen til en sjuer i hvilken som helst farge (helst ruter, hvis tilgjengelig).

Hvordan fjerner du kortene i Spider Solitaire?
Fargen er også viktig når det gjelder å fjerne kortene. Bare en komplett farge stablet i riktig rekkefølge kan fjernes fra tablået. Fullførte farger forsvinner automatisk i det øyeblikket du legger til de siste kortene.

Hvordan trekker du nye kort i Spider Solitaire?
Det er 54 kort i tablået ved starten av spillet. De resterende 50 kortene utgjør reservekortbunken. Når du går tom for trekk, kan du trykke på denne stabelen for å dele ut en ny rad med ti kort. Ett nytt kort vil dekke det øverste kortet i hver kolonne.

Du kan ikke dele ut nye kort hvis noen av de ti kolonnene er tomme. I noen versjoner av Spider kan du bare plassere en konge i et tomt spor. I dette spillet har du imidlertid lov til å bruke hvilket som helst kort. Vær oppmerksom på at du ikke kan angre noen trekk i dette spillet, så se nøye før du handler!

Når ble Spider Solitaire publisert?
Dette spillet ble utgitt 11. oktober 2021.

Hvem har laget Spider Solitaire?
Spider Solitaire ble laget av spillutvikleren Famobi.
Styring
Bruk musen din

Spider Solitaire Walkthrough

Ingen video ble funnet.