Spillinformasjon

4 / 5 (33616 stemmer)
Beskrivelse
Drift Boss er et populært driftespill der du må holde deg på sikksakkveien. Drift gjennom svingene og pass på at bilen ikke faller over kanten av den flytende banen.

Slik spiller du Drift Boss
Kontrollene i dette uendelige bilspillet er svært enkle. Trykk på museknappen eller mellomromstasten for å svinge til høyre. Slipp for å svinge til venstre. Det høres enkelt nok ut, men sikksakkveien og de hvinende dekkene gjør det ganske utfordrende å unngå grøften!

Samle mynter for å låse opp mange andre animerte biler. De morsomme bilene er noe av det som gjør dette avhengighetsskapende spillet så underholdende. Du kan også samle bildekort og kombinere like kort for å oppgradere dem i kortsamlingsminispillet.

Det som er fint med Drift Boss, er at farten ikke stadig øker, sånn som den gjør i mange andre uendelige løpespill. I stedet blir banen stadig vanskeligere ved at nye elementer som dumper, humper og smale passasjer dukker opp. Du kan også gjøre spillet vanskeligere ved å utløse noen ville hopp. Les videre for å finne ut hvordan!

Forsterkere i Drift Boss
Dobbeltpoeng – denne forsterkeren fordobler poengsummen din. Dette er den billigste forsterkeren, til bare 25 mynter.
Bilforsikring – denne forsterkeren setter bilen din tilbake på banen hvis du faller av. Denne forsterkeren koster 50 mynter.
Myntrush – denne forsterkeren er en fin måte for gode sjåfører å samle inn ekstra mynter på. Vanligvis er antallet mynter som skapes på veien, svært begrenset. Du kan bruke myntrush til å skape masse ekstra mynter du kan samle inn. Denne forsterkeren koster 75 mynter.

Belønninger i Drift Boss
Daglig belønning – hver dag kan du komme tilbake for å vinne en belønning til Trykk på gaveknappen i hovedmenyen for å se de kommende belønningene.
Snurr for å vinne – dette elementet kan dukke opp innimellom mens du spiller. Snurr for å samle inn en ekstra gave i dette lykkehjul-minispillet.

Slik hopper du i Drift Boss
Alle disse krever litt prøving og feiling for å klare, men øvelse gjør mester:
Grøftehopper –hvis du kommer nær kanten og roterer, gjør bilen et lite hopp. Styr bilen i veiens retning mens du er i luften, så kan du fortsette å kjøre.
Megahopp utenfor banen – sving tidlig for å kjøre bilen helt inntil kanten av veien til den langsomt begynner å tippe sidelengs, ned i grøften. Roter så bilen hardt for å kjøre inn på veien i rett vinkel. Bilen blir kastet høyt i været. Det kan riktignok hende du ikke lander på veien …

Drift Boss: glipper og triks
Hvis du kommer veldig nær kanten og deretter snurrer bilen, kan du få den til å sitte fast på kantflisen. Men drift-poengsummen fortsetter å øke. For å fortsette å kjøre snurrer du bilen igjen og igjen for å komme tilbake til banen.

Utgivelsesdato
Dette spillet ble første gang utgitt på nettet 29. november 2019.

Utvikler
Drift Boss ble skapt av MarketJS.
Styring
Bruk musen din

Drift Boss Walkthrough

Ingen video ble funnet.