Spillinformasjon

4.5 / 5 (51747 stemmer)
Beskrivelse
Flip Bottle er et ferdighetsspill basert på "bottle flip"-trenden fra 2016. Kast flasken på plattformene og hopp deg gjennom nivået for å komme til den rutete klossen som markerer slutten på hvert nivå.

Hvordan spiller man Flip Bottle?
I dette énknapps arkadespillet må du flippe en flaske for å kaste den gjennom stua. Du kan få flasken til å lande på bokhyllen, oppå TVen eller på mikrobølgeovnen. Du kan få den til å sprette over grillristen og skli bortover de skråstilte rammene på maleriene og fotografiene.

Hopp og dobbelthopp for å sikre at flasken ikke faller ned på gulvet. Tjen mynter for hvert nivå du fullfører og åpne for flere flasker via menyen. Du kan åpne for brusbookser, brusflasker, vinflasker, kaffekopper, ja, til og med champagneflasker!

Hva er Bottle Flipping?
Bottle flip ble populært i 2016 etter at en video av en high school-elev som flippe flasker i en talentkonkurranse gikk viralt. For å flippe en flaske, holder du den i halsen og kaster flasken opp i luften med en snert i håndleddet slik at den spinner bort fra deg. Målet er å få flasken til å lande stående på bunnen.

Tipe og triks for å beherske Flip Bottle?
Det er lett å flippe flasken i dette spillet, ettersom den stort sett lander stående på bunnen. Vil du prøve bottle flipping i virkeligheten? Her er noen tips: Væskemengden i flasken er viktig. Trikset er lettest hvis flasken din er mellom 20 % og 40 % full, eller ca. én tredel. Flasker med timeglassform gjør det også lettere å mestre kunsten.

Når ble Flip Bottle lansert?
Lanseringsdatoen for denne HTML5-versjonen av spillet var 30. oktober 2019. Det etterfulgte en iOS-versjon fra desember 2018 og en Android-versjon fra april 2019.

Hvem er det som har lagd Flip Bottle?
Dette spillet er lagd av spillutvikleren BPTop.
Styring
Bruk musen din

Flip Bottle Walkthrough

Ingen video ble funnet.