Spillinformasjon

4 / 5 (24491 stemmer)
Beskrivelse
Garden Tales er et vakkert designet match-3-spill. Still opp den fargerike frukten og reis gjennom nissenes hage ved å løse puslespill med juveler. Lås opp mange skatter og bonusgjenstander underveis.

Hvordan spiller du Garden Tales?
Legg ut på en reise gjennom det vakre hagelandskapet til nissene i dette spillet fylt med juveler. Løs match-3-gåter ved å få to tilstøtende fruktbiter til å bytte plass. Hvert bytte må resultere i en kombinasjon av tre eller flere av samme type.

Kombinasjoner av fire eller flere vil resultere i spesielle bonusgjenstander og bomber. Frukten med glødende ringer rundt dem vil eliminere en hel rad eller kolonne. Samle fruktkurver og skattekister. Rydd bort skitt og isflekker for å holde hagene i blomst.

Gå videre langs et vakkert hagekart, og samle alle bonusgjenstandene og boosterne spredt langs veien. Du kan samle opptil tre stjerner på hvert nivå. Disse stjernene lar deg låse opp skattekistene og portene du møter mens du beveger deg langs stien.

Når ble Garden Tales publisert?
Dette spillet ble opprinnelig utgitt i februar 2019 av SoftGames. Det ble senere utgitt som et HTML5-nettleserspill 17. september 2021.

Hvem har laget Garden Tales?
Dette spillet ble utviklet av Azerion. Når du har fullført dette spillet, ikke glem at det også er en oppfølger, Garden Tales 2! Det er det samme puslespillkonseptet, men med et nytt spillkart og en enorm samling av nye gåter å utforske!
Styring
Bruk musen din

Garden Tales Walkthrough

Ingen video ble funnet.