Personvernregler

Our privacy statement is translated solely for information purposes. We have tried to translate as accurately as possible. However, we are not liable for incorrect translation and in case of conflicts or difference of interpretation between this translated Privacy Statement and the English Privacy Statement, the English Privacy Statement will prevail. English Privacy Statement

Innledning

Spillespill.no (heretter: Nettstedet) respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet sitt, og sørger for at den personlige informasjonen du gir oss blir behandlet konfidensielt. Personlig informasjon blir behandlet og beskyttet av oss med tilbørlig aktsomhet. I denne sammenheng samsvar vi med kravene i den nederlandske teleloven og den nederlandske personopplysningsloven.

Du bør innse at andre interesser, som for eksempel etterforskning av ulovlige aktiviteter, kan i noen tilfeller råde over din rett til personvern.

Admeen B.V. er ansvarlig for behandlingen av opplysningene på nettstedet. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personlige data vi samler inn og bruker, og til hvilket formål. Fordi vår behandling faller innenfor lovens unntaksordninger, har det ikke blitt rapportert til det nederlandske datatilsynet.

OBS! Hvis du ikke er 16 år ennå, bør du først spørre dine foreldre eller juridiske representant (heretter: Foreldre) om tillatelse til å oppgi dine personlige data og for bruk av nettstedet vårt!

 1. Oppsummering av behandling av personlige data

  Angitt under er de viktigste årsakene og personlige data vi og våre tredjeparter, behandler (hovedsakelig gjennom informasjonskapsler).

  Behandlingsformål Data Partens lagring eller lesing av data Personvernerklæring
  Sørg for at nettstedet fungerer som det skal. Nylig spilte, lagrede og rapporterte spill og din fremgang i bestemte spill;
  Nettleserteknikker (for å kunne spille spill);
  Profilstatus, hvis du har en profil kan vi se om du er logget inn eller ikke;
  Spesifikke innstillinger du bruker, for eksempel et tema på vårt nettsted eller plasseringen av mobilmenyknappen.
  Nettsted Denne personvernerklæringen
  Analyser brukerstatistikk og atferd for å bli klar over populariteten, ytelsen og for å forbedre nettstedet (opplevelse) og tjenestene våre. IP-adresse for å telle unike brukere;
  Nettleserinformasjon;
  Operativsystemet (f.eks. Windows);
  Tid og varighet av besøk;
  Hvilke sider som besøkes på nettstedet ditt;
  Google Analytics lenke

  Ved å tilby reklame på nettstedet som genererer inntekter for nettstedet, er vi i stand til å tilby spill på nettstedet gratis. Vi integrerer reklamedata med Google Analytics (som beskrevet ovenfor). Med annonseringsfunksjonene i Google Analytics implementert er vi i stand til å bruke:

  • Ny markedsføring med Google Analytics
  • Google displaynettverks visningsrapportering
  • Google Analytics demografisk og interesserapportering
  • Integrerte tjenester som krever Google Analytics for å samle inn data via reklamekapsler og identifikatorer

  Ved å gjøre dette, er reklame mer attraktivt for deg som bruker, og vi er i stand til å forbedre våre kampanjer for eksempel for å sørge for at du ikke ser den samme annonsen to ganger.

  Hvis du klikker på vår annonse på et nettsted, er vi i stand til å justere innholdet på nettstedet for å sørge for at nettstedet inneholder innholdet i reklamen (som f.eks. et særlig populært spill)

  Google bruker disse informasjonskasplene for annonser som vises på Internett og på andre Google-tjenester, for eksempel YouTube, for å vise annonser som passer dine interesser.

  De typer informasjonskapsler som brukes av Google er forklart på: www.google.com/policies/technologies/types/

  Hvis du ønsker å melde deg inn: tools.google.com/dlpage/gaoptout/
  Google lenke
  Logg inn med din Facebook-konto på nettstedet;
  For å legge til rette for en Like på Facebook hvis du trykker LIKE-knappen og for å overvåke ditt besøk på nettstedet vårt.
  Når du er logget inn på Facebook og besøker nettstedet, vet Facebook at du har besøkt nettstedet. Facebook holder oversikt over alle nettsteder som viser LIKE-knappen.
  For denne informasjonen viser vi til personvernerklæringen for Facebook. Facebook lenke
  Logg inn med din Google-konto på nettstedet;
  For å legge til rette for en +1 på Google+ hvis du trykker på G+1-knappen.
  For denne informasjonen viser vi til personvernerklæringen for Google. Google lenke
  Logg inn med din Twitter-konto på nettstedet; For denne informasjon viser vi til personvernerklæringen for Twitter. Twitter lenke
  For å sikre at du kan logge på og vi er i stand til å gjenkjenne deg for eksempel for høye poengsummer, nylig spilte spill, favoritter og nettstedpreferanser;
  Holde oversikt over spillrangeringer.
  Ditt brukernavn og e-post;
  Fødselsdato;
  IP-adresse;
  Registrering og innloggingsdato;
  Hvis du har mottatt disse: ditt for- og etternavn;
  De samme data som nevnt under 'Sørg for at nettstedet fungerer som det skal fungere'.
  Nettsted
  Vi lagrer dette i vår database (denne informasjonen er ikke lagret i en informasjonskapsel).
  Denne personvernerklæringen
  Sikre at spillene til vår partner fungerer som de skal. Du ser ut til å spille et spill på nettstedet vårt, men det er lastet fra en partners nettsted. Tenk på spillet som et maleri som tilbys på nettet et annet sted, mens du ser det gjennom vårt nettsted som fungerer som ramme for maleriet. De er gitt plass på vårt nettsted for å gjøre det mulig for deg å spille spillet deres. Det er opp til tredjeparten å informere deg om deres prosesseringsaktiviteter. Dette er grunnen til at du kan støte på en annen informasjonskapsel-linje. Som forklart, vet vi ikke nøyaktig hvilke personopplysninger tredjeparter behandler. Likevel har vi vist våre viktigste samarbeidspartnere og deres personlige opplysninger riktig, for å sørge for at du er informert om deres prosesseringsaktiviteter. CoolGames
  Cloud Games
  CrazyGames
  Famobi
  GameDistribution
  GamePix
  Poki
  Softgames
  lenke
  lenke
  lenke
  lenke
  lenke
  lenke
  lenke
  lenke
 2. Registrering og behandling av data

  Ved å bruke nettstedet etterlater du visse personlige opplysninger. I denne forbindelse kan det skilles mellom (personlige) data gitt aktivt og (personlige) data gitt passivt. Personlige data levert aktivt er dataene du har fylt ut selv på nettstedet. For eksempel, ditt navn, e-postadresse, som du blir bedt om å fylle ut når du registrerer deg på nettstedet for å opprette en profil. Data levert passivt er data som lagres automatisk under din surfing på nettstedet. For eksempel IP-adressen og operativsystemet på datamaskinen, og nettleseren du bruker. Hvis du er logget inn på nettstedet som en bruker, vil både aktive og passive personlige data du gir bli lagret. Hvis du ikke er logget inn, vil bare passive personlige data du gir bli lagret.

  Vi vil ikke gjøre tilgjengelig personopplysningene knyttet til profilen din til tredjeparter, med mindre vi er rettslig forpliktet til å gjøre det, eller du har gitt din uttrykkelige tillatelse til det.
  Når det gjelder (mistenkt) svindel eller misbruk av vårt nettsted, kan vi formidle personlige data til de kompetente myndigheter. Også i tilfelle at nettstedet blir overtatt av en annen eier, vil det være nødvendig å formidle alle data til den nye eieren. Vi samarbeider med partnere som fyller deler av nettstedet vårt. Tenk på spillet som et maleri som tilbys på nettet et annet sted, mens du ser det gjennom vårt nettsted som fungerer som ramme for maleriet. De er gitt plass på vårt nettsted for å gjøre det mulig for deg å spille spillet deres. Vi er ikke ansvarlige for prosesseringsaktivitetene til disse tredjepartene.

 3. Foreldre og barn

  Er du yngre enn 16 år? I så fall bør du be foreldrene dine om tillatelse til å oppgi din personlige informasjon.

  Er du far, mor eller juridisk representant for et barn som spiller spill på vårt nettsted, og ønsker å trekke tilbake tillatelsen? Du kan gjøre dette når som helst. For å kansellere en konto/profil, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktskjemaet på nettstedet. Vi kan be deg om å identifisere deg for å sikre at profilen tilhører barnet ditt. Vi ville ikke ønske å slette en profil som tilhører noen andre.

 4. Data gitt aktivt

  1. Registrering

   For å kunne opprette en profil, kreves det registrering. Vi lagrer personlig informasjon som du har angitt, som din e-postadresse og fødselsdato.

  2. Profil

   I profilen din har du tilgang til den personlige data som du har gitt til oss, og du kan endre denne informasjonen om nødvendig. Profilen din er bare tilgjengelig med ditt brukernavn og passord. For å forhindre misbruk, er det ikke tillatt å gjøre passordet tilgjengelig for tredjeparter.

  3. Kontaktskjema

   Hvis du fullfører en kontakt eller søknadsskjema på nettstedet, eller hvis du sender oss en e-postmelding, vil den dataen du sender til oss bli lagret så lenge som nødvendig for et fullt svar på, og håndtering av, skjemaet eller meldingen i samsvar med innholdet i skjemaet eller innholdet i e-postmeldingen.

  4. Brukernavn og passord

   Brukernavnet er assosiert med et passord. Du selv er ansvarlig for håndtering av passordet ditt med tilbørlig aktsomhet. Vi antar at en person som logger inn med ditt brukernavn og passord er autorisert til å bruke profilen din. Hvis du mistenker at passordet er kjent for uvedkommende, må du ta kontakt med oss så snart som mulig, slik at vi kan iverksette tiltak.

  5. Lagringsperiode

   Vi vil bevare dataene du oppgir til oss aktivt så lenge profilen din er i bruk, eller til du indikerer at du ønsker å slette profilen. Hvis du sletter profilen din, vil nettstedet bevare profilinformasjonen din i en ekstra periode på 30 dager i tilfelle du kommer til å angre slettingen eller i tilfelle det er klager på materiell/informasjon lagt ut av deg etter at du har slettet profilen din.

   Ved misbruk av nettstedet og en etterfølgende sletting, vil vi bevare profilinformasjonen for å forhindre misbruk i fremtiden.

   I tilfelle en profil ikke er tilgjengelig i to år, vil vi markere profilen som inaktiv og fjerne all profilinformasjon som hører til denne profilen.

 5. Data gitt passivt

  1. Klikk på atferds- og besøksdata

   På nettstedet, er generell besøksinformasjon lagret for statistisk analyse med tanke på nettstedet. Generell besøksinformasjon anses å inkludere din IP-adresse, tidspunkt for besøket og data som sendes sammen med en besøkendes nettleser.

  2. Bruk av informasjonskapsler

   Nettsiden bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en enkel liten fil som sendes sammen med sidene på dette nettstedet og som lagres av nettleseren på harddisken på datamaskinen. Det er mulig å deaktivere informasjonskapsler, men vi fraråder dette på det sterkeste. For det å slå av informasjonskapsler, vil begrense funksjonaliteten til nettstedet betraktelig. Hvis, etter at informasjonskapsel-linjen vises, du bestemmer deg for å klikke på nettstedet, samtykker du til nettstedets lagring av informasjonskapsler. Hvis du har en profil, vil nettstedet etter å ha logget inn med ditt brukernavn og passord automatisk plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din for å kunne gjenkjenne deg i løpet av hele økten. Informasjonen som er innhentet av oss på denne måten, vil bli brukt av oss til å optimalisere vårt nettsted etter dine ønsker og preferanser.

   Informasjonskapsler gjør nettstedet mye enklere og mer personlig. Det finnes ulike typer informasjonskapsler.

   1. Nødvendig:

    Disse informasjonskapslene er aktivert for å vise nettstedet og bruke grunnleggende funksjoner, som automatisk pålogging. Disse informasjonskapslene lagres automatisk uten noe nødvendig samtykke.

   2. Funksjonelt:

    Disse informasjonskapslene gjør det mulig for deg å lagre ønsket innstilling, som din favorittfarge og avatar.

   3. Presentasjon:

    På grunn av disse informasjonskapslene, kan vi vise deg hvilke spill du har spilt, hvilke spill du har merket som favoritt og huske hvilke spill du har rapportert. Disse informasjonskapslene lagres automatisk uten noe nødvendig samtykke.

   4. Tredjepart:

    På grunn av disse informasjonskapslene, kan vi vise annonser innstilt ifølge dine interesser.

    Disse informasjonskapslene lagres etter ditt samtykke. Dette gjør du ved å trykke på "Jeg samtykker" i informasjonskapsel-linjen, eller hvis du bestemmer deg for å klikke på nettstedet etter at informasjonskapsel-linjen har vist seg.

   Slette informasjonskapsler

   Har du noen innvendinger mot informasjonskapsler? Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler, bør du gjøre dette i innstillingene til nettleseren din. Vi kan ikke hjelpe deg med dette, fordi informasjonskapsler lagres i nettleseren din. Se "hjelp"-funksjonen i nettleseren din hvis nødvendig. På www.youronlinechoices.com kan tredjeparts informasjonskapsler slettes på en slik måte at disse informasjonskapslene ikke blir gjenopprettet på andre nettsteder.

  3. Google

   Vårt nettsted inneholder reklame som leveres av det amerikanske selskapet Google. Bruk kan være laget av informasjonskapsler og andre teknologier, som for eksempel Google Analytics, for å spore hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen du innhenter, inkludert adressen til datamaskinen din (IP-adresse), vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA.

   Google bruker denne informasjonen til å spore hvordan nettstedet brukes, for å rapportere til oss om nettstedet og for å kunne tilby dets annonsører informasjon om effektiviteten av dets kampanjer. Google kan gjøre tilgjengelig denne informasjonen til tredjeparter dersom Google er lovpålagt å gjøre det, eller så langt som slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dette er utenfor vår kontroll.

   Følgende Google Analytics-reklamefunksjoner er implementert på nettstedet:

   • Ny markedsføring med Google Analytics
   • Google displaynettverks visningsrapportering
   • Google Analytics demografisk og interesserapportering
   • Integrerte tjenester som krever Google Analytics for å samle inn data via reklamekapsler og identifikatorer

   Du kan melde deg ut fra Google Analytics-reklamefunksjonene med Google Analytics' utmeldingstillegg for nettleser via ‘Annonseinnstillinger’.

  4. Andre eksterne reklamebyråer

   Vi bruker også andre eksterne reklamebyråer til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på dette og andre nettsteder for å vise annonser om varer og tjenester av interesse for deg. Hvis du ønsker mer informasjon eller hvis du ønsker å forhindre at disse selskapene bruker denne informasjonen, kan du klikke på denne lenken.

  5. Lagringsperiode

   Vi vil ikke lagre data levert passivt lenger enn strengt tatt nødvendig for formålet de ble samlet inn.

 6. Tredjeparts nettsteder

  Denne erklæringen gjelder ikke for tredjeparts nettsteder knyttet til dette nettstedet via lenker. Vi kan ikke garantere at tredjeparter vil håndtere dine personlige data på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene på tredjeparts nettsteder, før du oppgir dine personlige data der.

 7. Endringer i personvernerklæringen

  Nettstedet kan endre denne erklæringen. Det anbefales derfor å lese denne erklæringen regelmessig, slik at du vil være klar over disse endringene.

 8. Tilgang og endringer i personlige data

  Du kan endre og/eller slette dine personlige data som er gitt aktivt på profilsiden din.

  Du kan til enhver tid kommunisere alle dine spørsmål om våre retningslinjer for personvern, eller spørsmål om tilgang og endring (eller fjerning av) dine personlige data på nettstedet. Du blir bedt om å bruke vårt kontaktskjema for dette formålet.

  Admeen B.V.
  til Spillespill.no
  Duurzaamheidstraat 13
  8094 SC Hattemerbroek
  The Netherlands

  E-post: legal@admeen.com

  Vi er registrert hos handelskammeret under nummer: 08154287