Spillinformasjon

4.5 / 5 (91419 stemmer)
Beskrivelse
Superhero.io er et spill for flere spillere der det gjelder å slå så mange andre spillere du kan. Løp rundt arenaen, samle planeter og oppgrader helten din. Sørg bare for at du ikke blir drept.

Slik spiller du Superhero.io
I dette .io-spillet er målet ditt å oppgradere helten din til høyeste mulige grad. Du kan forbedre graden til helten din ved å samle planeter og gå til neste nivå. Hver gang helten din stiger i gradene, forvandles han til en annen berømt superhelt eller skurk fra Marvel- og D.C. tegneserier og filmer. Det er 30 figurer å låse opp.

Du kan også angripe andre spillere og drepe dem for å samle poeng og stige raskere i gradene. Beveg deg mot motstanderne dine slik at du kan treffe dem ved å svinge våpenet ditt. Men hvis fienden din snur deg og treffer deg først, blir du sparket ut av arenaen.

Superhero.io-strategi: Tips og triks
Du kan ikke svinge våpenet ditt hele veien rundt, så husk dette når du nærmer deg motstanderne dine. Prøv å bevege deg rundt dem slik at de ikke kan treffe deg. Jo høyere nivå du har, desto større rekkevidde har du. Husk det hvis du bestemmer deg for å angripe mektigere motstandere.

Klynger av kjempende spillere kan bli kaotisk. Det blir vanskeligere å unngå alle våpen samtidig, så prøv å styre unna gruppekonfrontasjoner. Du kan stikke av (høyreklikke) for å komme deg raskt unna. Du kan også kaste deg forover for å angripe en sårbar motstander.

Samle mynter i løpet av hver runde. Du kan bruke disse til å oppgradere statusen til helten din og oppnå en fordel i forhold til motstanderne dine. Nå og da får du spinne lykkehjulet slik at du kan vinne flere mynter, midlertidige forsterkninger og andre premier.

Utgivelsesdato
Superhero ble lansert 2. juni 2019.

Utvikler
Spillet er utviklet av LoraStudio.
Styring
Bruk musen din
Angripe
Beveg

SuperHero.io Walkthrough

Ingen video ble funnet.