Spillinformasjon

4 / 5 (8415 stemmer)
Beskrivelse
State.io er et strategispill som likner litt på brettspillet Risk. Send troppene dine over kartet og ta over både nøytrale og fiendtlige stater. Hvert territorium genererer nye tropper, men ikke fordel hæren din altfor tynt utover!

Slik spiller man State.io
For å overta andre stater, må du se på tallet som vises i hvert territorium. Det representerer antallet soldater som trengs for å okkupere det territoriet. De grå territoriene er nøytrale og vil ikke sende ut egne tropper. De andre fargene er områder som kontrolleres av fiendtlige styrker.

Slå lett på et område du kontrollerer og trekk en linje til området du vil okkupere. Soldatene dine vil marsjere mot det området. Kun én enhet blir værende igjen. Så snart et området er under din kontroll, genererer det nye soldater. Dette vil hjelpe deg å øke hæren din raskere, men fordeler du soldatene dine for mye spredt over et stort antall stater, vil det svekke forsvaret ditt.

Kunsten er å finne den riktige balansen mellom å tilegne seg nye territorier og styrker, samtidig som man holdet tilstrekkelig mange soldater tilbake til å forsvaree områdene som allerede er under din kontroll. Det samme gjelder for motstanderne dine, så følg nøye med på hvordan de beveger seg og slå til når troppene deres befinner seg i en svakere posisjon.

Lanseringsdato
States.io ble først lansert 7. februar 2022.

Utvikler
Dette spillet er utviklet av 2Play.
Styring
Bruk musen din

State.io Walkthrough

Ingen video ble funnet.