Spørsmål

Jeg vil spille et spill på SpilleSpill.no, men spillet lastes ikke/fungerer ikke. Hva kan jeg gjøre?
For å kunne spille spill må disse fire programmene (plug-ins) være installert på datamaskinen din: Javascript, Flash, Shockwave og Java. Disse programmene er gratis og selvsagt fritt for spyware. Nedenfor kan du kontrollere om du har installert den nyeste versjonen av denne programvaren. Hvis det vises et utropstegn, har du ikke tilgang til den nyeste versjonen. Plugins med et rødt kryss er ikke installert. Det anbefales å laste ned disse ved å klikke på ikonet. Deretter kan du installere programvaren. Etter installasjonen kan du være sikker på at du kan spille så godt som alle spillene.

Det ser ut til at JavaScript er deaktivert. Dette nettstedet benytter JavaScript. For å få tilgang til alle funksjonene må Javascript aktiveres.
Ett (eller flere) innpluggingsprogram(mer) er ikke installert. Klikk på ikonet med det røde korset for å gå til nedlastingssiden. Når du har fullført dette, kan du oppdatere siden for å sjekke om alle innpluggingsprogrammer har blitt installert riktig.


Det finnes andre grunner til at et spill ikke fungerer:
- Internettforbindelsen din kan være for treg. Det kan hende at spillskjermen forblir hvit veldig lenge. Dette skyldes at en del spill er veldig store, og det tar tid å laste dem.
- Når du er på skolen og prøver å spille online spill, kan det hende at dette ikke fungerer, fordi skolen filtrer bort visse nettsteder. Det betyr at du ikke har tilgang til visse nettsteder, slik at du ikke kan spille spill der. Dette er noe vi dessverre ikke kan gjøre noe med.
- Noen ganger fungerer et spill bedre i Internet Explorer og andre ganger i Firefox eller Chrome. Prøv å spille spillet i en annen nettleser.

Hvis spillet fremdeles ikke fungerer, kan du klikke på 'Mer hjelp' på fanen 'Hjelp' på spillsiden og fylle ut skjemaet. Vi vil da forsøke å rette opp spillet så fort som mulig.
Jeg håper at du har fått svar på spørsmålet ditt. Hvis ikke, sjekk da under relaterte spørsmål eller emner. Hvis du heller ikke der finner svaret, kan du sende inne spørsmålet ditt via kontaktskjemaet.
toppen av siden